Octavian Constantin Patrascu – Calatorii de afaceri (1)

GRECIA

Despre Grecia s-a tot vorbit, in ultimii sapte ani, ca este paradisul lasat in agonie. Criza a aruncat tara intr-o stare de cvasi-faliment, ceea ce a impus masuri guvernamentale drastice cu sacrificii sociale mari. Dar, in ultimii 3 ani, economia Greciei a dat semne de revenire, in special prin “locomotiva” economiei – turismul. Dupa recesiune, multi investitori s-au aratat interesati de Grecia, plasandu-si capitalul in diverse sectoare economice.
Mai multe detalii 

ALBANIA

Despre Albania se vorbeste inca din 2012 ca este cea mai promitatoare economie din sud-estul Europei. Cert este ca, in ultimii trei ani, economia Albaniei este singura care a crescut realmente, ceea ce i-a determinat pe multi investitori sa caute oportunitati de afaceri aici. Printre acestia se numara si Octavian Constantin Patrascu, business developer, care a incheiat un parteneriat de afaceri cu Platinum Invest, locul 5 in topul firmelor de brokeraj.
Mai multe detalii

CHINA

Multi investitori aspira sa faca afaceri in China, insa nu este deloc usor sa convingi asupra unei idei de business intr-o economie ce nu functioneaza la nivelul unei piete libere. In trading-ul financiar, lucrurile sunt chiar restrictive, iar finalizarea unui parteneriat cu o firma de brokeraj locala reprezinta o adevarata realizare. Patrascu Octavian Constantin, business developer, se afla printre cei care au gustat un astfel de succes.
Mai multe detalii

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s